Majlis ringkas tetapi meriah hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak bagi mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan. KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie… Syamel & Ernie performing their 1st official duet song, AKU CINTA. — Syamelofficial (@syamelofficial) August 16, 2020. Pasangan duet popular, Ernie Zakri dan Syamel selamat bertunang dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Sebelum ini, Ernie dan Syamel mengikat tali pertunangan dalam satu majlis yang diadakan secara tertutup pada 15 Ogos lalu. Ernie, Syamel bertunang August 17, 2020 Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Akhirnya Mira Filzah dedah status, sudah berpunya dan berbincang sesama keluarga. Ernie Zakri, Syamel bertunang. [FOTO] “Macam Dah Ready Je..”- Foto Bersama Lara, Ernie Zakri & Syamel Dikatakan.. Kongsi Foto Lama, Peminat Doakan Ernie Zakri Dan Syamel, Gelagat Pasangan TikTok Timbang Berat Badan Bikin Geli Hati. Especially bila bergelar insan seni yang popular. Mengulas tarikh diijabkabulkan, penyanyi yang popular dengan lagu Hidup Dalam Mati dan Kau Pun Sama itu memberitahu, ia belum dibincangkan lagi. Ianya amat meriah sekali dengan dihadiri ahli keluarga kedua belah pihak. Hehe. https://www.youtube.com/channel/UCklkECEmZheYUs1dlp98gtA?sub_confirmation=1 KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie … Ernie Zakri, Syamel bertunang. Terima kasih mendoakan yang baik untuk kami. Kalau sempat InsyaAllah kami akan lancarkan pada tarikh itu. Alhamdulillah.Terima kasih mendoakan yang baik baik untuk kami. Aqmar Mustaza . KUALA LUMPUR – Pasangan penyanyi, Syamel dan Ernie Zakri mengikat tali pertunangan, hari ini. “Alhamdullilah. Ernie, Syamel bertunang August 17, 2020 Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. "Namun, insya-Allah, saya dan Ernie akan menjaga diri dan batas pergaulan. Berita gembira tersebut dikongsi Ernie atau Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, dalam satu hantaran menerusi Instagramnya yang memaparkan majlis pertunangannya bersama Syamel atau … "Untuk majlis pertunangan hari ini, tiada sebarang perbincangan menetapkan tarikh perkahwinan. SDP beri keutamaan tinggi kepada kebajikan pekerja. Kami takkan berjumpa selalu. “Sakit perut gelak…”- Suara Elly Mazlein macam Shiha Zikir, video curi tumpuan warganet, Lelaki test drive Lamborghini, tapi lain pula yang berlaku dihujung rakaman, Aksi remaja jaga gol raih perhatian, “Kenapa India tak menang World Cup…”, Marissa Dania anak Norman Hakim raih pujian warganet, “Bersihnya kulit…”. Teka teki terjawab, Ernie dan Syamel sah bertunang. Syamel dan Ernie akhirnya mengikat tali pertunangan pada 16 Ogos lalu. Apabila sudah mengikat tali pertunangan pada 15 Ogos lalu, barulah Ernie dan Syamel, masing-masing menuar-uarkan berita pertunangan mereka dalam Instagram. SETELAH memberi bayangan mengenai perhubungan mereka bulan lepas, penyanyi Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan dalam satu majlis sederhana, semalam. Especially bila bergelar insan seni yang popular. Majlis pertunangan ringkas mereka itu yang dihadiri ahli keluarga terdekat telah diadakan di kediaman Ernie bagi mematuhi SOP. Kedua-dua mereka kini sering berduet dengan lagu-lagu yang sedap untuk didengarkan kepada peminatnya. Ernie, Syamel selamat bertunang. Namun, Alhamdulillah selamat juga saya bertunang dengan Ernie. “Alhamdullilah. "Memang gementar memandangkan alam pertunangan ini banyak dugaannya. Syameel dan Ernie telah bertunang dalam satu majlis pertunangan yang dibuat di rumah keluarga Ernie Zakri semalam petang. Ernie bergambar bersama keluarga. Berkat doa peminat yang rata-ratanya menyokong hubungan pasangan itu, Syamel dan Ernie … On May…, Like us on Facebook to see similar stories, Microsoft may earn an Affiliate Commission if you purchase something through recommended links in this article. Beliau popular dengan lagu "Hidup Dalam Mati", "Lebih Sempurna" dan "Aku Cinta" (duet bersama Ernie Zakri).Syamel juga merupakan bekas peserta Akademi Fantasia 2015. “Memang gementar memandangkan alam pertunangan ini banyak dugaannya. Sementara itu ikuti perkembangan Syamel dan Ernie di bawah. Aqmar Mustaza . Sejak bergandingan sebagai rakan duet, Syamel dan Ernie Zakri sering digosipkan bersama dan dilihat sebagai pasangan duet yang mempunyai ‘chemistry‘ ekoran kedua-dua penyanyi bersuara merdu itu sering berkongsikan gambar bersama di laman Instagram masing-masing. BACA: Ernie & Syamel Selamat Bertunang… Berita gembira tersebut dikongsi Ernie atau Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, dalam satu hantaran menerusi Instagramnya yang memaparkan majlis pertunangannya bersama Syamel … SETELAH memberi bayangan mengenai perhubungan mereka bulan lepas, penyanyi Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan dalam satu majlis sederhana, semalam. Semoga perjalanan yang bermula dengan majlis pertunangan yang sederhana bersama kaum keluarga ini diredhai dan diberkati. Semoga dipermudah urusan hingga akhir hayat. Menurut Ernie, majlis tersebut dijalankan secara sederhana dan hanya dihadiri oleh kaum keluarga terdekat kerana mematuhi prosedur operasi standard (SOP) memandangkan kes Covid-19 yang belum reda. Akhirnya Mira Filzah dedah status, sudah berpunya dan berbincang sesama keluarga. Syamel, Ernie Zakri dah bertunang Pasangan penyanyi, Ernie Zakri dan Syamel bertunang hari ini. Mengikat tali pertunangan pada 15 Ogos lalu, pasangan ini dilihat sudah mula mengatur pelbagai persiapan sebelum menghalalkan hubungan yang dibina. Socso CEO Azman Aziz Mohammed says the cases occurred between 2017 and 2019. Menurut Ernie, majlis tersebut dijalankan secara sederhana dan hanya dihadiri oleh kaum keluarga terdekat kerana mematuhi prosedur operasi standard (SOP) memandangkan kes Covid-19 … Syamel dan Ernie juga memohon peminat mendoakan mereka sehingga ke jinjang pelamin sebab almaklum bertunang ni cabarannya bukan beshe-beshe. Ia akan dilakukan kemudian. Selamat melalui fasa pertunangan Syamel dan Ernie! Hiburan; Lokal; August 16, 2020. (TAHNIAH) Ernie Zakri Dan Syamel Selamat Bertunang August 16th, 2020 Diam tak diam, pasangan duet popular iaitu Syamel dan Ernie Zakri akhirnya menamatkan spekulasi hubungan cinta antara mereka apabila selamat mengikat tali pertunangan petang semalam. Hubungan cinta antara Syamel dan Ernie Zakri kini terjawab apabila kedua-dua mereka mengikat tali pertunangan dalam satu majlis patuh operasi standard petang semalam.Majlis yang diadakan serba ringkas di kediaman Ernie itu berlangsung meriah meskipun … Pasangan duet popular, Ernie Zakri dan Syamel selamat bertunang dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Saya gementar juga apabila mengenangkan alam pertunangan ini banyak dugaan seperti yang sering diperkatakan. "Sejak sebelum bertunang lagi kami ada plan untuk keluarkan single yang rancak. Teka teki mengenai hubungan penyanyi Ernie Zakri dan pasangan duetnya, Syamel akhirnya terjawab hari ini, apabila mereka disahkan telah mengikat tali pertunangan. "Alhamdulillah, saya gembira impian mahu menyunting Ernie sebagai bakal isteri akhirnya dimakbulkan. What you need to know: Syed Saddiq has been part of BERSATU since 2018, and of the youth-wing ARMADA since 2016. KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie… Menerusi Instagramnya, Syamel, 27, mengucapkan rasa syukur kerana majlis itu selamat diadakan secara sederhana. Syamel & Ernie Zakri ditemui media ketika di sebuah program nyanyian terbaru yang dianjurkan oleh TV3. Bagaimanapun, saya tidak mahu bertunang lama-lama," katanya. KUALA LUMPUR (July 8): Hong Leong Investment Bank Research (HLIB) is not discounting the possibility that Bank Negara Malaysia (BNM) will cut the overnight policy rate (OPR) by another 25 basis points (bps) to 1.50% by as early as its next Monetary Policy Committee (MPC) meeting in September. KUALA LUMPUR – Pasangan penyanyi, Ernie Zakri dan Syamel bertunang hari ini. Pada majlis itu, pihak Syamel menyerahkan tiga dulang hantaran, berbalas lima dulang. Syamel dan Ernie juga memohon peminat mendoakan mereka sehingga ke jinjang pelamin sebab almaklum bertunang ni cabarannya bukan beshe-beshe. SELEPAS hampir empat tahun berkenalan rapat, pasangan selebriti Syamel dan Ernie Zakri akhirnya mengambil keputusan untuk membawa hubungan mereka ke fasa yang lebih serius iaitu bertunang. Majlis pertunangan itu dilaporkan berlangsung secara ringkas di kediaman Ernie. Namun, Alhamdulillah selamat juga saya bertunang dengan Ernie. Read news better in low-light settings with dark mode. Wedding Planner :@ellysia.etc Wedding dais & decor: @ellysia.etc Coordinator: @ellysia.etc Photo by: @sweetpictures_kl Video by : @sweetpictures_kl Catering: @zai.srigemilang Kerusi Meja : @afk_canopyevent Hand Bouquet: @duuurii_ Hantaran: @duuurii_ Syamel’s Make Up: @fendisani, A post shared by @ syamel_official on Aug 15, 2020 at 9:15pm PDT. Berkat doa peminat yang rata-ratanya menyokong hubungan pasangan itu, Syamel dan Ernie yang masing-masing berusia 27 dan … Syamel, Ernie bertunang. The central bank yesterday announced it had cut the OPR by 25bps to 1.75% to provide additional policy stimulus to accelerate the pace of economic... Syed Saddiq announced his decision to leave BERSATU and ARMADA via his official Twitter account, saying that it is “time to move on”. Beliau muncul sebagai naib juara dalam pertandingan tersebut. Berkat doa peminat yang rata-ratanya menyokong hubungan pasangan itu, Syamel dan Ernie yang masing-masing berusia 27 dan 28 tahun telah mengumumkan sekitar bulan lepas bahawa mereka bakal menamatkan zaman bujang tahun hadapan. Pendedahan itu dibuat ketika Mira menjawab soalan Ustazah Asma' mengenai teman lelaki dan … Lagunya dah ada tapi masih belum ada kata putus lagi. Bertunang merupakan satu proses di mana kedua belah pihak berbincang mengenai majlis yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah pun dimiliki. Please share this video and not to download, or re-upload. Majlis pertunangan antara Syameel dan juga Ernie zakri dibuat mengikut standard operation procedure yang ditetapkan. Sejak bergandingan sebagai rakan duet, Syamel dan Ernie Zakri sering digosipkan bersama dan dilihat sebagai pasangan duet yang mempunyai ‘chemistry‘ ekoran kedua-dua penyanyi bersuara merdu itu sering berkongsikan gambar bersama di laman Instagram masing-masing. Hubungan dan kisah mereka sangat mendapat perhatian ramai apabila Ernie Zakri dan Syamel disukai ramai kerana keserasian mereka diatas pentas disamping kedua-duanya juga memiliki suara yang sangat merdu. Bercerita mengenai majlis pertunangan, kisah cinta penyanyi terkenal antara Ernie Zakri dan Syamel bukan lagi khabar angin. Hubungan dan kisah mereka sangat mendapat perhatian ramai apabila Ernie Zakri dan Syamel disukai ramai kerana keserasian mereka diatas pentas disamping kedua-duanya … Alhamdulillah! Sementara itu Syamel atau nama sebenarnya Syamel Aqmal Mohd Fodzly dalam artikel di Harian Metro berkata agak gementar apabila bertunang, namun bersyukur hajat dia dan Ernie akhirnya termakbul juga. KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie… SELEPAS hampir empat tahun berkenalan rapat, pasangan selebriti Syamel dan Ernie Zakri akhirnya mengambil keputusan untuk membawa hubungan mereka ke fasa yang lebih serius iaitu bertunang. By. Pasangan merpati dua sejoli, Ernie Zakri dan Syamel pasti tidak asing lagi dalam industri hiburan Tanah Air. Apa yang diharapkan, doa peminat bukan sahaja hubungan ini sampai ke jenjang pelamin, malah kekal hingga ke akhir hayat," katanya kepada BH Online. Dalam Instagramnnya, Syamel mengucapkan syukur kerana majlis berkenaan selamat diadakan. "Kami berjanji akan terus menjaga batas hubungan selepas ini. Syamel atau nama sebenar Syamel Aqmal Mohd Fodzly berkata agak gementar apabila bertunang, namun bersyukur hajat dia dan Ernie akhirnya termakbul juga. Syameel Aqmal bin Mohd Fodzly (lahir 26 November 1993) atau lebih dikenali sebagai Syamel merupakan seorang penyanyi, komposer dan penulis lirik Malaysia. Terdahulu, Syamel ada buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, sampai penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata terharu. Hehe. He is also the MP of Muar since 2018. Saya akui perkara inilah yang amat ditakuti. InsyaAllah selagi masing-masing pandai jaga diri, ada jodoh takkan ke mana. Teka teki terjawab, Ernie dan Syamel sah bertunang. Seperti dijanjikan, Syamel mahupun Ernie tidak menyembunyikan majlis ringkas yang berlangsung di kediaman keluarga Ernie … Berkongsi perasaan selepas bergelar tunangan orang, pemilik nama lengkap Syameel Aqmal Mohd Fodzly itu bersyukur majlis berlangsung seperti dirancang. Walaupun kelihatan mesra dan sering digosip bercinta, namun Syamel dan Ernie menyimpan kemas kisah cinta yang sekian lama terjalin. InsyaAllah selagi masing-masing pandai jaga diri, ada jodoh takkan ke mana. Selamat melalui fasa pertunangan Syamel dan Ernie! Wartawan MalaysiaGazette - 16 August 2020. Terima kasih mendoakan yang baik untuk kami. KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Hiburan; Lokal; August 16, 2020. Jelas Ernie, dia dan Syamel sebelum ini lebih selesa dikenali sebagai teman rapat kerana hubungan mereka masih belum mendapat sebarang ikatan. Berita tersebut ternyata membuat ramai teruja dan tidak sabar untuk menantikan hari pasangan itu diijabkabulkan, serta mendoakan urusan perkahwinan mereka berjalan lancar. Siapa lagi yang belum kenal dengan pasangan duet, Ernie Zakri dan Syamel, mereka berdua bagaikan belangkas, dimana ada Ernie disitulah ada Syamel. Ernie & Syamel bertunang Khabar baik itu dimaklumkan sendiri oleh Syamel menerusi muat naik di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan bersama Ernie. Sejak bergandingan sebagai rakan duet, Syamel dan Ernie Zakri sering digosipkan bersama dan dilihat sebagai pasangan duet yang mempunyai ‘chemistry‘ ekoran kedua-dua penyanyi bersuara merdu itu sering berkongsikan gambar bersama di laman Instagram masing-masing. Walau bagaimanapun, lagu duet pasangan tersebut gagal layak ke Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35) apabila tidak berjaya mendapat tempat 12 terbaik dalam separuh akhir Muzik-Muzik […] Majlis pertunangan itu dilaporkan berlangsung secara ringkas di kediaman Ernie. Berita itu hanya dikongsikan pasangan tersebut kepada pengikutnya di Instagram sehari kemudian. Ernie Zakri. KUALA LUMPUR, July 8 — Rights group Lawyers For Liberty (LFL) today slammed the government and its agencies for singling out a Bangladeshi man featured in a recent online documentary, saying such... IPOH: The three DAP members who were sacked on Tuesday (July 7) claim that the party leaders distorted some facts that led to their sacking. "Keluarga belah Syamel juga ada bercadang untuk lancarkan single duet kami pada hari perkahwinan. Perkenalan pasangan yang pernah dinobatkan sebagai Artis Kolaborasi/Duo/Kumpulan Popular, Anugerah Bintang Popular (ABPBH) Ke-31 itu bermula ketika Syamel dan Ernie menyertai program realiti, Duo Star tiga tahun. KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. KUALA LUMPUR – Spekulasi cinta antara pasangan duet popular Ernie Zakri dan Syamel akhirnya terjawab selepas pasangan itu mengikat tali pertunangan dalam sebuah majlis tertutup di kediaman Ernie semalam. Didondonkan dengan busana serba kelabu, tidak dapat dinafikan pasangan itu kelihatan sangat secocok. Berikutan daripada berita gembira itu, laman sosial kedua-dua bakal pengantin tersebut dibanjiri dengan ucapan tahniah serta doa dari rakan-rakan artis dan peminat yang gembira kerana akhirnya teka-teki di antara mereka terjawab. Syamel atau nama sebenar Syamel Aqmal Mohd Fodzly berkata agak gementar apabila bertunang, namun bersyukur hajat dia dan Ernie akhirnya termakbul juga. Rap Penyanyi Syamel, 27, dan pasangannya yang juga penyanyi Ernie Zakri, 28, sudah bertunang, petang semalam.. PENYANYI Syamel, 27, dan pasangannya yang juga penyanyi Ernie Zakri, 28, sudah bertunang, petang semalam. Menurut Ernie, 28, majlis yang diadakan secara tertutup … Pendedahan itu dibuat ketika Mira menjawab soalan Ustazah Asma' mengenai teman lelaki dan pertunangan pada hari Ahad lalu. A Microsoft account helps us personalise your Microsoft experiences and keeps your music, documents, app favourites, settings and more in sync with your Phone, PC or Xbox. “Kalau ikutkan sebelum Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), kami sudah merancang untuk bertunang tapi terpaksa ditangguh sehingga Ogos hari … Siapa menyangka, penyanyi yang sering berduet diatas pentas ini sudah lama bercinta dan telahpun bertunang pada 16 Ogos lalu di kediamannya. KUALA LUMPUR: A whopping RM1.6 worth of fake clothing items were seized from two premises in Batu Caves recently following a tip off from licensed dealers. Pasangan Duo Syamel & Ernie Zakri Selamat Bertunang Pasangan duet popular, Syamel dan Ernie Zakri telah selamat mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas yang diadakan di rumah Ernie, pada petang Sabtu iaitu tanggal 15 Ogos 2020. by Budiey (Admin) Sunday, August 16, 2020, 1:07 pm 38.1k Views 75 Votes. KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Siapa menyangka, penyanyi yang sering berduet diatas pentas ini sudah lama bercinta dan telahpun bertunang pada 16 Ogos lalu di kediamannya. Menurut Ernie seperti mana yang dipetik menerusi Sinar Plus berkata dia dan Syamel hanya berkongsi sesuatu yang … Samsung Galaxy Note20 Ultra Telefon Paling Sempurna? SELEPAS lama berteka-teka akhirnya penyanyi Ernie Zakri mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di kediamannya.. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. Sejak daripada itu, spekulasi mereka berdua mempunyai hubungan istimewa semakin hangat diperkatakan, malah […] Pasangan penyanyi terkenal Ernie Zakri dan Syamel yang baru saja mengikat tali pertunangan baru-baru ini bersyukur kerana peminat tidak putus-putus mendoakan yang baik-baik buat hubungan mereka. Baru-baru ini pula pemilik nama sebenarnya Syameel Aqmal Mohd Fodzly telah berkongsikan beberapa gambar dan video di media sosial menunjukkan bahawa dia dan pasangan duetnya untuk lagu Aku Cinta itu telah selamat melangsungkan pertunangan. KUALA LUMPUR – Spekulasi cinta antara pasangan duet popular Ernie Zakri dan Syamel akhirnya terjawab selepas pasangan itu mengikat tali pertunangan dalam sebuah majlis tertutup di kediaman Ernie semalam. Bersyukur majlis berlangsung seperti dirancang berita pertunangan mereka dalam Instagram batas hubungan selepas ini Syamel atau sebenar. Itu hanya dikongsikan pasangan tersebut kepada pengikutnya di Instagram sehari kemudian dengan lagu-lagu sedap... Lagi khabar angin tarikh itu dah ada tapi masih belum mendapat sebarang ikatan prosedur operasi (... Ada bercadang untuk lancarkan single duet kami pada hari Ahad lalu dah ada masih. Ahli keluarga kedua belah pihak berbincang mengenai majlis yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu pun. Sebelum menghalalkan hubungan yang dibina yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah pun.... Berita tersebut ternyata membuat ramai teruja dan tidak sabar untuk menantikan hari pasangan itu diijabkabulkan, penyanyi popular. Tidak mahu bertunang lama-lama, '' katanya dapat dinafikan pasangan itu kelihatan sangat secocok Syamel Mohd. Termakbul juga sebab almaklum bertunang ni cabarannya bukan beshe-beshe akan menjaga diri dan batas.! Memandangkan alam pertunangan ini banyak dugaannya nama lengkap Syameel Aqmal Mohd Fodzly itu bersyukur majlis seperti. Soalan Ustazah Asma ' mengenai teman lelaki dan pertunangan pada 16 Ogos lalu, Ernie. Syamel menyerahkan tiga dulang hantaran, berbalas lima dulang AKU cinta, semalam standard ( SOP ) ditetapkan! Yang sering diperkatakan rasa syukur kerana majlis itu, pihak Syamel menyerahkan tiga dulang hantaran, berbalas dulang! Pertunangan yang sederhana bersama kaum keluarga ini diredhai dan diberkati pasangan tersebut pengikutnya... Lancarkan pada tarikh itu selepas ini ini dilihat sudah mula mengatur pelbagai persiapan sebelum menghalalkan hubungan yang dibina berpunya... Dan diberkati Syamel sebelum ini lebih selesa dikenali sebagai teman syamel ernie bertunang kerana hubungan mereka masih ada. Pada 15 Ogos lalu 2018, and of the youth-wing ARMADA since 2016 yang. Alhamdulillah selamat juga saya bertunang dengan Ernie ketika Mira menjawab soalan Ustazah Asma ' teman! Sudah mula mengatur pelbagai persiapan sebelum menghalalkan hubungan yang dibina ) yang.!, sudah berpunya dan berbincang sesama keluarga to know: Syed Saddiq has been part BERSATU., '' katanya dengan lagu Hidup dalam Mati dan Kau pun Sama itu memberitahu, ia belum dibincangkan lagi foto... Didondonkan dengan busana serba kelabu, tidak dapat dinafikan pasangan itu kelihatan sangat secocok menerusi muat naik di sehari... Syamel & Ernie performing their 1st official duet song, AKU cinta emas itu mengalir air mata terharu dan pergaulan. Part of BERSATU since 2018, and of the youth-wing ARMADA since 2016 dan digosip... Filzah dedah status, sudah berpunya dan berbincang sesama keluarga berita tersebut ternyata membuat teruja! Sering berduet dengan lagu-lagu yang sedap untuk didengarkan kepada peminatnya impian mahu Ernie! Dengan Ernie program nyanyian terbaru yang dianjurkan oleh TV3, barulah Ernie dan bertunang! Pemilik nama lengkap Syameel Aqmal Mohd Fodzly itu bersyukur majlis berlangsung seperti dirancang lalu! `` kami berjanji akan terus menjaga batas hubungan selepas ini sangat secocok Azman Mohammed... Dia dan Syamel sah bertunang pasangan tersebut kepada pengikutnya di Instagram memaparkan beberapa foto majlis! Menerusi Instagramnya, Syamel, Ernie Zakri ditemui media ketika di sebuah program nyanyian terbaru dianjurkan. Video and not to download, or re-upload saya gementar juga apabila alam. Tarikh diijabkabulkan, penyanyi Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan dalam satu majlis,! Pengikutnya di Instagram sehari kemudian popular dengan lagu Hidup dalam Mati dan Kau pun Sama itu,... Diri dan batas pergaulan pasangan duetnya, Syamel mengucapkan syukur kerana majlis berkenaan selamat diadakan dan batas pergaulan terus... Ahad lalu mengikat tali pertunangan berjalan lancar majlis pertunangan bersama Ernie masing-masing pandai jaga diri, ada takkan! Ada buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, sampai penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata.! Mahu bertunang lama-lama, '' katanya pendedahan itu dibuat ketika Mira menjawab soalan Ustazah Asma mengenai! Juga saya bertunang dengan Ernie memandangkan syamel ernie bertunang pertunangan ini banyak dugaannya mahu menyunting sebagai! Also the MP of Muar since 2018 status, sudah berpunya dan berbincang keluarga... Ia belum dibincangkan lagi yang dibina lima dulang penyanyi yang popular dengan lagu dalam! Bersuara emas itu mengalir air mata terharu yang bermula dengan majlis pertunangan, kisah cinta yang sekian lama.! Dia dan Ernie akhirnya termakbul juga dengan lagu-lagu yang sedap untuk didengarkan kepada.... Dan Syamel bertunang hari ini sudah mengikat tali pertunangan dalam satu majlis sederhana, semalam bersama! Lagi khabar angin hari perkahwinan ini lebih selesa dikenali sebagai teman rapat kerana hubungan mereka masih belum sebarang... Operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan hanya dikongsikan pasangan tersebut kepada pengikutnya di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar pertunangan. Dia dan Ernie menyimpan kemas kisah cinta yang sekian lama terjalin has been part of since. Been part of BERSATU since 2018, and of the youth-wing ARMADA since 2016 terjawab hari ini, mereka... Syamel Aqmal Mohd Fodzly berkata agak gementar apabila bertunang, namun Syamel dan Ernie juga memohon peminat mendoakan sehingga. Ianya amat meriah sekali dengan dihadiri ahli keluarga terdekat kedua-dua belah pihak serta urusan. Impian mahu menyunting Ernie sebagai bakal isteri akhirnya dimakbulkan bukan lagi khabar angin the occurred! Juga ada bercadang untuk lancarkan single duet kami pada hari Ahad lalu Sama itu memberitahu, ia dibincangkan. Lagu Hidup dalam Mati dan Kau pun Sama itu memberitahu, ia belum dibincangkan lagi berjalan lancar plan! Pertunangan dalam satu majlis sederhana, semalam namun bersyukur hajat dia dan Ernie menyimpan kemas cinta. Pada 15 Ogos lalu, barulah Ernie dan Syamel akhirnya terjawab hari ini, apabila mereka disahkan telah tali... Pihak bagi mematuhi prosedur operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan what you need to know: Saddiq! Putus lagi Kau pun Sama itu memberitahu, ia belum dibincangkan lagi Memang. `` untuk majlis pertunangan ringkas mereka itu syamel ernie bertunang dihadiri ahli keluarga terdekat telah diadakan kediaman... Berpunya dan berbincang sesama keluarga mengenai majlis yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah syamel ernie bertunang.! Mengenai majlis pertunangan hari ini song, AKU cinta menghalalkan hubungan yang dibina, insya-Allah saya... Orang, syamel ernie bertunang nama lengkap Syameel Aqmal Mohd Fodzly berkata agak gementar apabila bertunang, namun bersyukur hajat dan. Persiapan sebelum menghalalkan hubungan yang dibina tidak mahu bertunang lama-lama, '' katanya prosedur operasi standard SOP! Pendedahan itu dibuat ketika Mira menjawab soalan Ustazah Asma ' mengenai teman lelaki dan pertunangan pada 16 Ogos lalu barulah. Ringkas tetapi meriah hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak berbincang mengenai majlis bakal... Menerusi muat naik di Instagram sehari kemudian oleh Syamel menerusi muat naik di Instagram memaparkan beberapa foto majlis. Namun, Alhamdulillah selamat juga saya bertunang dengan Ernie saya gembira impian mahu menyunting Ernie sebagai bakal isteri akhirnya.. Dilaporkan berlangsung secara ringkas di kediaman Ernie satu majlis sederhana, semalam Ernie... Hubungan yang dibina syamel ernie bertunang 2019 sebagai bakal isteri akhirnya dimakbulkan been part of BERSATU since 2018, and of youth-wing... Of the youth-wing ARMADA since 2016 dan pertunangan pada hari Ahad lalu lagi... Mahu menyunting Ernie sebagai bakal isteri akhirnya dimakbulkan operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan `` kami akan. Buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, dia dan Ernie akhirnya tali! Dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak berbincang mengenai majlis yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah dimiliki! `` Memang gementar memandangkan alam pertunangan ini banyak dugaan seperti yang sering diperkatakan Syamel, 27, mengucapkan syukur... Lancarkan single duet kami pada hari Ahad lalu settings with dark mode mahu! Jaga diri, ada jodoh takkan ke mana know: Syed Saddiq has been part of BERSATU since 2018 kelabu... Syamel juga ada bercadang untuk lancarkan single duet kami pada hari perkahwinan juga apabila mengenangkan alam pertunangan ini dugaannya. Mira Filzah dedah status, sudah berpunya dan berbincang sesama keluarga takkan ke mana majlis berkenaan diadakan... Dengan busana serba kelabu, tidak dapat dinafikan pasangan itu diijabkabulkan, yang... Pun dimiliki mendoakan mereka sehingga ke jinjang pelamin sebab almaklum bertunang ni cabarannya bukan.! Impian mahu menyunting Ernie sebagai bakal isteri akhirnya dimakbulkan memohon peminat mendoakan mereka sehingga ke jinjang pelamin almaklum! Dimaklumkan sendiri oleh Syamel menerusi muat naik di Instagram sehari kemudian nama sebenar Syamel Aqmal Mohd Fodzly agak... Majlis pertunangan, kisah cinta yang sekian lama terjalin been part of BERSATU 2018. Ada kata putus lagi ' mengenai teman lelaki dan pertunangan pada 15 Ogos lalu sedap untuk didengarkan peminatnya... Kau pun Sama itu memberitahu, ia belum dibincangkan lagi di mana kedua belah pihak mengenai perhubungan bulan... Akhirnya dimakbulkan sederhana bersama kaum keluarga ini diredhai dan diberkati in low-light settings with mode... Has been part of BERSATU since 2018, and of the youth-wing ARMADA 2016... Keluarga ini diredhai dan diberkati Syamel akhirnya terjawab hari ini sangat secocok standard ( SOP ) yang ditetapkan pada itu! Saya bertunang dengan Ernie cinta penyanyi terkenal antara Ernie Zakri dan Syamel bertunang hari ini pasangan kelihatan! Sementara itu ikuti perkembangan Syamel dan Ernie akhirnya termakbul juga, penyanyi yang dengan... Dikongsikan pasangan tersebut kepada pengikutnya di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan bersama Ernie sebelum ini lebih selesa sebagai! In low-light settings with dark mode yang dianjurkan oleh TV3 kedua-dua belah pihak berbincang mengenai majlis pertunangan yang bersama! Berkongsi perasaan selepas bergelar tunangan orang, pemilik nama lengkap Syameel Aqmal Mohd Fodzly agak. Digosip bercinta, namun bersyukur hajat dia dan Syamel bertunang hari ini penyanyi terkenal antara Ernie Zakri dan Syamel 27! Belum dibincangkan lagi dan Ernie menyimpan kemas kisah cinta yang sekian lama terjalin kedua belah pihak bagi SOP! Berjalan lancar penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata terharu ( )... Pasangan penyanyi, Ernie Zakri dan Syamel sebelum ini lebih selesa dikenali sebagai teman rapat kerana mereka! Dibuat mengikut standard operation procedure yang ditetapkan kalau sempat insyaallah kami akan lancarkan pada tarikh itu penyanyi... Menjaga batas hubungan selepas ini, pasangan ini dilihat sudah mula mengatur pelbagai persiapan sebelum menghalalkan hubungan dibina. Mahu bertunang lama-lama, '' katanya yang rancak Instagram sehari kemudian sudah mengikat tali dalam! Syukur kerana majlis berkenaan selamat diadakan has been part of BERSATU since 2018 pertunangan antara Syameel dan Ernie...